måndag 26 maj 2014

Lek och bus

Vet inte riktigt hur det gick till men i fredags kväll när vi var på väg in och Hedda sprang och fjäskade för Astrid verkade Astrid glömt bort sig. Plötsligt svarade hon och satte igång och busade varpå den lilla la sig på marken och tittade med stoooora ögon. Visste väl inte vad hon skulle tro. Vågade inte riktigt haka på då men nu har Astrid släppt till lite även inomhus och den lilla hänger glatt med. Gäller bara att övervaka så det inte går alltför häftigt till och lillan gör sig illa. Man blir glad med tanke på hur surt det verkat hittills,  det kanske löser sig det här också till slut.

lördag 17 maj 2014

söndag 11 maj 2014

Hedda har kommit hem nu ...

Igår var vi och hämtade hem lilla Hedda. En liten pigg och kavat dam som visat gott gry redan från start. Astrid däremot är aningen skeptisk, undrar nog varför vi släpat hem den där äckliga lilla saken, och muttrar en del när hon kommer "för nära" men verkar samtidigt vara nyfiken. Det ska väl ge sig med tiden hoppas jag. De måste väl få hitta sin plats båda två.
Lilla Hedda äter som en jag vet inte vad, det tar inte många sekunder för henne att tömma matskålen. Hon protesterar lite när vi stoppar henne i säng men somnar ganska snabbt och har inatt sovit hela natten fram till halv fem-tiden då vi tog ut henne för en snabbkiss, sedan somnade hon om igen.

Lite bilder och fler lär det bli ...

 Vildsvinsträning hemma i vardagsrummet