tisdag 17 december 2013

Tiden går så fort att man inte riktigt hänger med ...


Min tanke med den här bloggen var ju att den skulle uppdateras med någon form av regelbundenhet men så har inte blivit fallet. Det har nu gått ungefär ett halvår sedan sist och det har hänt en hel del. Både roligt och väldigt tråkigt. Vad ska man börja med? Kanske roliga, trevliga saker först. Till att börja med hade vi en varm och härlig semester, årets byggprojekt blev ett pergolaliknande tak till vår altan. Det blev riktigt bra faktiskt, han kan han jag bor ihop med.
Slutet av sommaren gick i jaktens tecken - jag fick en alldeles egen vildsvinsåtel med koja, foderspvidare, belysning och allt. Det nar gått väldans bra här, 4 stycken har det blivit sedan slutet av augusti när kojan invigdes. Jag leder över gubbarna med totalt 5 stycken i år!! Sitter och spanarna nu ikväll, såg en ensam nasse härute men den försvann in i skogen igen och lika bra var väl kanske det, ensamma vildsvin kan i dessa tider mycket väl vara dräktiga suggor och dem vill man låta vara.

Det tråkiga som hänt är att vår fina Birdie inte finns längre, det var igår exakt 2 månader ssedan hon kröp upp i fåtöljen Och somnade. Det har varit väldigt jobbigt och tomt framför allt. Det är ganska otroligt vad mycket plats en så pass liten hund kan ta. Hon är enormt saknad och det kommer över en lite då och då.Bara det här med torra höstlöv som virvlar omkring i blåsten, dem älskade hon att jaga, var en pärs ibland att gå med henne blåsiga dagar. Numera jagar hon löv, katter och andra skojigheter någon annanstans. Som tur är har vi Astrid, vårt tomburksamlande busfrö, hur skulle det annars gått??