måndag 30 juli 2012

Semestern slut

Så var semestern slut och man är tillbaka på jobbet. Längtar redan till nästa ledighet. Har varit här en halv dag och det känns knappt att man varit borta. Här har hänt saker, det råder ett lättare kaos, men det är väl som det brukar ...

fredag 20 juli 2012

Vindskydden uppe!

Så där ja, nu var de uppe inga öljetter dock. Vi trädde upp dem direkt på en wire och jag tror det kommer funka.

torsdag 19 juli 2012

Snart bara en vecka kvar ...

Jaha, så var det snart bara en vecka kvar av årets semester. Sitter och laddar för att ta tag i vindskyddet till altanen, tyget ligger och väntar i rummet bredvid. Tror jag vet hur jag ska göra nu - klippa lite, skarva lite och slå i öljetter. Sen återstår det mest spännande - själva upphängningen.

fredag 6 juli 2012

Vart tog dagarna vägen?

Nu är det fredag eftermiddag och första semesterveckan har nästan gått, vart tog tiden vägen och vad har vi gjort? Spontant kan man säga inte något alls men om man tänker efter har det nog kanske blivit ett och annat, inget stort men ändå ...
Grisvak tisdag kväll, samma gäng kom och käkade, hann inte mer än in i kojan förrän de dök upp. Det knaprade så gott hela tiden, tror de hade göra en kvart sen var alla matrester och varenda ärta borta;)
Ett par träningspass har vi hunnit med också, har fått med mig gubben ut i spåret, och igår hade vi med oss hundarna på rundan. Började med ett och ett halv varv på slingan, sen gick vi ned till Fjätternsjön så hundarna fick bada och jag kan lova att de var inte svårövertalade snarare tvärtom, svåra att få upp ur vattnet. Det såg riktigt skönt ut men vi stannade kvar på land. Ett veterinärbesök har vi också klämt in, Astrid har fått nån typ av utväxt i tandköttet, veterinären sa vad det hette "epi-nånting" men det minns jag inte nu. På måndag ska hon lämnas in på nytt för att få eländet borttaget.